Food4health takim informues nr.4

Food4health takim informues nr.4


Ne kuader te projektit” Food4Health ” u zhvillua takimi informues nr.4 ne ambjentet e QTTB Vlore dhe zones se Triport Vlore. Me pjesmarrjen e Ministren e Bujqesise z.Frida Krifca . Ne kete takim u fol :

  1. Finalizimin e idese mbi linjen e prodhimit, e cila do te jete teresisht ne funksion dhe ne perputhje te nevojave te peshkatareve duke u pershtatur me llojet e peshqeve te cilet peshkohen ne Gjirin e Vlores.
  2. Mbi menyren e menaxhimit dhe te funksionimit te Foodlab dhe perfitimeve ekonomiko-sociale , hapjen e vendeve te reja te punes ne zone etj . U vizitua nga afer godina e foodlab e cila eshte ne fazen e rindertimit. Ne takim pati diskutime te ndryshme dhe shkembime idesh nga te gjithe pjesmarresit duke finalizuar dhe takimet informuese mbi implementimin e ketij projekti .