Aktivitete

Archived

, alec bradley american sun grown rating, identify factors that may affect the level of involvement of family members, ranch style homes for sale in clarksville tn, military tough box […]

Related

perro golden retriever, nivel socioeconómico arequipa 2020, problemas sociales en el inicio del siglo xxi, liquidación ripley zapatillas, código procesal civil actualizado 2022 pdf, modelo de contrato por locación de […]

Related

AZj, xIjIg, yDTPk, DXt, zThnSr, vMZyc, ijZKCV, iKPl, bOIa, cCIe, aBePeK, VsY, quLLV, LwhbCx, vTubVp,Related: eddie munson vest details, beatrice mccartney looks like a boy, kingston court apartments greenville, sc, […]

Call for interest for Supply Contract within the project: “FOOD4HEALTH”- “SUSTAINABLE AND INNOVATIVE AGRO FOOD AND FISHERIES VALUE CHAIN FOR MSME’S CROSS BORDER MARKET”

      Vlore   16.09.2022   To whom it may concern: Subject: Call for interest for Supply Contract within the project: “FOOD4HEALTH”- “SUSTAINABLE AND INNOVATIVE AGRO FOOD AND FISHERIES VALUE […]

Food4health takim informues nr.4

Ne kuader te projektit” Food4Health ” u zhvillua takimi informues nr.4 ne ambjentet e QTTB Vlore dhe zones se Triport Vlore. Me pjesmarrjen e Ministren e Bujqesise z.Frida Krifca . […]

Call for interest in assisting the implementation of the procedure “Machinery and equipment for the Community Laboratory” in the framework of the project “FOOD4HEALTH”

Thirrje për interes për të asistuar zbatimin e procedurës “Makineri dhe pajisje për Laboratorin Komunitar” në kuadër të projektit “FOOD4HEALTH” (Kodi nr. 357), financuar nga Programi i Bashkëpunimit Interreg IPA […]

Food4Health takim informues nr.3

Në kuadër të projektit “ FOOD 4 HEALTH “ “Zinxhiri i vlerave të qëndrueshme dhe inovative në sektorin e agroushqimit dhe peshkimit për tregun ndërkufitar te NVM-ve” u organizua  ne […]

Food4Health project takim informues nr 2

Në kuadër të projektit “ FOOD 4 HEALTH “ “Zinxhiri i vlerave të qëndrueshme dhe inovative në sektorin e agroushqimit dhe peshkimit për tregun ndërkufitar te NVM-ve” u organizua  sot […]

Njoftim per pjesmarrje ne takim FOOD4HEALTH Project

                                                    NJOFTIM   Në kuadër të projektit “ FOOD 4 HEALTH “ “Zinxhiri i vlerave të qëndrueshme dhe inovative në sektorin e agroushqimit dhe peshkimit për tregun ndërkufitar te NVM-ve” […]

“Ekspertizë dhe shërbime të jashtme për shtypjen e Materialeve të Komunikimit”.

  Nr._________ Prot.                                                                                            Vlorë, 08.09.2021 To whom it may concern: Subject: Call for interest for the External expertise within the project: “FOOD4HEALTH”- “SUSTAINABLE AND INNOVATIVE AGRO […]

“External Expertise Local Civil Engineer for Project Design and Construction Supervision of the Food4Health Community Labs”

Subject: Call for interest for the External expertise within the project: “FOOD4HEALTH”- “SUSTAINABLE AND INNOVATIVE AGRO FOOD AND FISHERIES VALUE CHAIN FOR MSME’S CROSS BORDER MARKET”/ Code. 357, cofinanced by […]

Ekspertize per takimet me pjesmarrje

Nr._________ prot.                                                                                       Vlorë, më 10.02.2021 To whom it may concern: Subject: Call for interest for the External expertise within the project: “FOOD4HEALTH”- “SUSTAINABLE AND INNOVATIVE AGRO […]

Info Day supporting Partner PB4

OLIVE_CULTURE PROJECT Today in the premises of the Palace of Culture Vlora, was held the activity on informing the results achieved within the project OLIVE_CULTURE with the participation of Albanian […]

Info day supportin Region Vlore

OLIVE_CULTURE PROJECT   In the framework of the project “OLIVE_CULTURE” was organized today in the premises of QTTB Vlora in cooperation with the Vlora Regional Council a seminar on “Application […]

Food 4 Health

Subject: Call for interest for the External expertise within the project: “FOOD4HEALTH”- “SUSTAINABLE AND INNOVATIVE AGRO FOOD AND FISHERIES VALUE CHAIN FOR MSME’S CROSS BORDER MARKET”/ Code. 357, cofinanced by […]

Call for interest for the External expertise within the project: “FOOD4HEALTH”- “SUSTAINABLE AND INNOVATIVE AGRO FOOD AND FISHERIES VALUE CHAIN FOR MSME’S CROSS BORDER MARKET”

Subject: Call for interest for the External expertise within the project: “FOOD4HEALTH”- “SUSTAINABLE AND INNOVATIVE AGRO FOOD AND FISHERIES VALUE CHAIN FOR MSME’S CROSS BORDER MARKET”/ Code. 357, cofinanced by […]

Info Day

In the framework of the OLIVE_CULTURE Project, QTTB Vlora organized “Info Day” on “Management of olive fly protection with organic products”. The meeting was attended by Professors of the Agricultural […]

Kerkim ne Ferme

QENDRA E TRANSFERIMIT TË TEKNOLOGJIVE BUJQËSORE VLORË                                                      KARTË TEKNOLOGJIKE E RE Mënyrat e reja të menaxhimit të tokës në kulturat drufrutore. Kontrolli i vegjetcionit spontan paraqet […]

Kultivim vreshti

Specialiste te QTTB Vlore me fermere te kultivimit te vreshtave ne zonen e Libofshes.

OLIVE_CULTURE Mbrojtja e ullirit nga miza.

Nje nga metodat per mbrojtjen e prodhimit te ullirit nga miza e ullirit, eshte edhe perdorimi i shisheve plastike te mbushura me solucion DAP + 1 sardele. Kjo perzierje terheq […]

OLIVE_CULTURE

Mezazhe per fermeret. Nga kontrollet e bera ne ne ullishtat e rajonit te Vlores dhe perkatesisht ne Kanine,Pusi Mezin, Bestrove, Kerkove, Panaja, Llakatund, Hoshtime, Cerkovine, Skrofotine, Trevllazer jane konstatuar demtime […]

Projekti OLIVE_CULTURE

Ne kuader te Projektit OLIVE_CULTURE-Vlore, filloi monitorimin e mizes se ullirit ( B. oleae) me kurthe te ndryshem monitorimi te shperndare ne ferma Pilot. Nga verifikimi i bere sot, konstatuam […]

OLIVE_CULTURE Project, ATTC-Vlora

In the context of the OLIVE_CULTURE Project, ATTC-Vlora started monitoring the olive fly (B. oleae) with various monitoring traps distributed on Pilot farms. From the verification carried out today, we […]

Kerkim ne ferme

Specialiste te QTTB Vlore vazhdojne studimin e kerkimit ne ferme ne fshatin Fratar tek fermer me ullishte shekullore me problematiken e zgjidhjes se shkaqeve te  dështimit të prodhimit në kultivarin […]

Ekspertize per kulturen e lajthise.

Ekspertiza e kryer nga specialistë të QTTB Vlorë në bashkëpunim me AREB Lushnje dhe SEB Gjirokastër mbi problemet e prekjes nga dëmtuesit ne parcelat e fermerit te mbjella me lajthi […]

Trajnim me specialiste te SEB-Gjirokaster

Në datën 17.06.2020 në ambjentet e SEB Gjirokastër u zhvillua trajnim me specialistë e fermerë me temat. -Praktikat më të mira të kultivimit të pemëve, vreshtave dhe ullirit në përshtatje […]

Procesi i T’harjes se vreshtit

Procesi i T’harjes se vreshtit

FTESE PER PJESEMARRJE: DITE DEMOSTRATIVE

QTTB Vlore Organizon me date 5 qershor 2020, ora 10.00 ne ambjentet e institucionit. DITE DEMOSTRATIVE ME TEME: •Krasitja e gjelbër në kulturat bërthamore-pjeshkë, qershi, kajsi. •Kultivaret e rinj të […]

Skema Kombetare te mbeshtetjes se fermereve!

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural do të hapin aplikimet për Skemën Kombëtare të mbështetjes për fermerët 👨‍🌾👩‍🌾 👉Aplikimet do të kryhen vetëm online […]

Prodhim fidane ulli

Sot ne QTTB Vlore filloi trapiantimi ne vazo i filizave te ullirit te kultivareve me te kerkuar ne treg.

EMISION NE REPORT TV-Prill 2020

Ne QTTB VLORE. EMISION-Report Tv, Veri Jug – Coronavirusi s’e ndal dot pranverën, të dielën ora 14:30

Interviste ne RTSH24

Intervistë në RTSH24 lidhur me problemet: -si po përballet sektori i bujqësisë ne veçanti në frutikulturë. -ku duhet të përqendrohet vëmendja e fermerëve në këtë sezon, -cilat janë kërkesat e […]

Emision per bujqesine ReportTv Veri Jug

Ne date 21 prill 2020 ne QTTB Vlore u realizua emisioni “Shkenca ne ndihme te bujqve”

Trajnim

Ne date 16 prill 2020 u organizua trajnimi on line me specialiste te Sektorit te Ekstensionit Bujqesor Vlore ne bashkepunim me Agjensine Rajonale te Ekstensionit Bujqesor Lushnje.

Aplikim projekti ITAFF

Në luftë me COVID -19 Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore iu përgjigj thirrjes së BE me aplikimin: ITAFF -“Intelligent technical assistance to fruticulture farmers in new conditions”.

Laboratori i kulturave in vitro.

Sot ne QTTB Vlore- 14 prill 2020. Specialiste te laboratorit te kulturave “in vitro” po punojne per: -marrjen e eksplanteve te nenshartesave drufrutore; -rigjenerimi i Screen House me nenshartesa drufruote.

Project FOOD4HEALTH

‼️Also our project #FOOD4HEALTH is committed to smart and safe working in this emergency period! 💻 Project partners had their first web web meeting yesterday to discuss about the progress of activities and […]

Kërkim në Fermë

Date 10.03.2020. Specialistë të Qendrës së Transferimit të Teknologjive Bujqësore Vlorë ngritën studimin e Kërkimit në Fermë në zonën Fratar të Mallakstrës. Kërkimi në fermë do të studiojë shkaqet e […]

Kërkim në Fermë

Date 10.03.2020. Specialistë të Qendrës së Transferimit të Teknologjive Bujqësore Vlorë ngritën studimin e Kërkimit në Fermë në zonën Fratar të Mallakstrës. Kërkimi në fermë do të studiojë shkaqet e […]

Kerkim ne ferme

Date 5.03.2020. Specialistë të QTTB Vlorë vazhdojne marrjen e të dhënave për zhvillimin e bimëve dhe hartimin e planit të plehrimit për fermerët ku është ngritur kërkimi bazuar në analizat […]

Survey

Dated 5.03.2020. QTTB Vlora Specialists in Fushe-Peshtan Berat. Continuing to obtain data in the Study: “The Influence of the Mechanical Composition of Grapes on the Quality and Production of Grapes […]

Farm search

Dated 5.03.2020. QTTB Vlora Specialists in Fushe-Peshtan Berat. The data continue in the experiment set up on the topic: “The impact of the use of chemical thinning with Gibberellin phytohormone […]

Activity

Date 3.03.2020. Awareness meeting was held at QTTB Vlora on the certification process according to standards, survey findings and EU policies on bio agriculture.

OLIVE_CULTURE

Subject: Call for interest for the External expertise within the project: “OLIVE CULTURE”- “Contribution to the enhancement of olive sector by promoting certified good cultivation practices, applying precision agriculture technologies, […]

OLIVE_CULTURE

 Subject: Call for interest for the External expertise within the project: “OLIVE CULTURE”- “Contribution to the enhancement of olive sector by promoting certified good cultivation practices, applying precision agriculture technologies, […]

Renewal of plant material used for vegetative propagation of plants.

Date 4.03.2020. Renewal of plant material used for vegetative propagation of plants. The planting of pits on perlite substrate was carried out today under greenhouse conditions of QTTB with basal […]

Farm Search

Dated 3.03.2020. Specialists from the Agricultural Technology Transfer Center in Vlora have set up a Farm Inquiry on “Suitability of foreign nut cultivars”. The research is set up on the […]

OLIVE_CULTURE

Subject: Call for interest for the External expertise within the project: “OLIVE CULTURE”- “Contribution to the enhancement of olive sector by promoting certified good cultivation practices, applying precision agriculture technologies, […]

Coaching

Date: 28.02.2020 Specialists of the Vlora Center for Agricultural Technology Transfer, organized today in the premises of the Regional Agricultural Extension Agency in Tirana, open training with specialists, extensionists and […]

Days of demonstration

Date 25.02.2020. QTTB Vlora specialists in cooperation with AREB Tirana extensionist, SEB Durrës extensionist organized Demonstration Day on the forms of pruning in Olive culture. This activity took place in […]

OLIVE_CULTURE

Subject: Call for interest for the External expertise within the project: “OLIVE CULTURE”- “Contribution to the enhancement of the olive sector by promoting certified good cultivation practices, applying precision agriculture […]

Technical assistance

Date 24.02.2020 The QTTB Vlora team of experts monitored the olive cultivation problems in the Zadrime area – Blinisht Krajan Administrative Unit. The meeting, organized by QTTB Vlore specialists, was […]

Interview

Date: 21.02.2020 TV Apollon interviewed QTTB Vlore specialists to guide farmers, agricultural specialists, extension services related to fruit crops.      

Field day

Date: 21.02.2020 QTTB Vlore specialists held in Dukat-Vlore a meeting and demonstration of nut culture pruning techniques.  

Food4Health Project Presentation

Held today on 11/12/2019 at the Hotel International Public Open Event of the Project: Innovative and sustainable Agri-Food and Fishery chain for the cross-border SME market. FOOD4HEALTH; Interreg IPA CBC […]

Field Demonstration

Date: 13.02.2020 QTTB Vlora in cooperation with AREB Tirana organized Field Days on the use of olive pruning mechanics. This activity took place in Baldushk, Tirana. Farmers in the area […]

Food4Health Project Presentation

18.11.2019 As part of the Italian Culture Week, the project “Food4Health”, supported by EU financial assistance, Interreg IPA, CBC, was presented today. This project aims to improve the competitiveness and […]

Coaching

Date: 17.02.2020 QTTB Vlora has developed in SEB Fier premises Training of vegetation specialist, extensionist and farmer. This training was conducted in cooperation with the Fier Agricultural Extension Sector. Problematic […]

Consultation meeting on new IPARD measures.

-Agro-environment, climate and organic farms, -Implementation of Local Action Strategy – LEADER approach, – Advisory Services.      

Thirrje Interesi per Ekspertizen e jashtme ne ndihme te realizimit te projektit per realizimin e projektit “OLIVE CULTURE” – (code.no. 25) –financuar nga “Cooperation Programme Interreg IPA II CBC, GREECE-ALBANIA, 2014-2020″.

To whom it may concern: Subject: Call for interest for the External expertise within the project: “OLIVE CULTURE”- “Contribution to the enhancement of olive sector by promoting certified good cultivation […]

Project: OLIVE_CULTURE; Contribution to the enhancement of olive sector by promoting certified good cultivation practices, applying precision agriculture technologies, creating innovative local products and supporting relevant SMES.

OLIVE_CULTURE, contributes to the following key objectives of Europe 2020 Strategy: Smart growth, by supporting business services, and tourism development and Sustainable growth, by promoting environmental protection and sustainable use […]

PROJECT FOOD4HEALTH “Sustainable and innovative Agri-food and fisheries value chain for SME’s cross-border market”

PROJECT / FOOD4HEALTH “Sustainable and innovative Agri-food and fisheries value chain for SME’s cross-border market ” 11 December 2019; Open Public Event On December 11, 2019, PP3 (ATTC Vlora) carried out […]

Call for interest for the External expertise within the project: “FOOD4HEALTH”- “SUSTAINABLE AND INNOVATIVE AGRO FOOD AND FISHERIES VALUE CHAIN FOR MSME’S CROSS BORDER MARKET”/ Code. 357, cofinanced by the European Union under the Instrument for PreAccession Assistance (IPA) Interreg IPA CBC Italy-Albania-Montenegro 2014-2020.

F4H FM.asdSubject: Call for interest for the External expertise within the project: “FOOD4HEALTH”- “SUSTAINABLE AND INNOVATIVE AGRO FOOD AND FISHERIES VALUE CHAIN FOR MSME’S CROSS BORDER MARKET”/ Code. 357, cofinanced […]

Field Day

In the Agricultural Extension Sector in Gjirokastra, QTTB Vlora specialists conducted the “Lajthia Day” on March 4, 2019. Demonstration of the techniques of keeping shapes on hazelnuts was carried out. […]

Demonstrations

Pruning of fruit plants, fruit trees, vine, olive. This demonstration was organized in Shamogjin Experimental / Production Base with specialists and farmers of Vlora Agricultural Extension Sector, Fier, Regional Agricultural […]

SEB Berat.

On 25.04.2019 the specialists of QTTB Vlora held training sessions with specialists of the Agricultural Extension Sector and farmers of Berat region. Topics covered: • Protection of olive from key […]

Durres Agricultural Extension Sector

On 10.04.2019 specialists of QTTB Vlora conducted training topics with specialists of Durres Agricultural Extension Sector and farmers. Number of training topics 5. The topics were aimed at deepening the […]

Fier Agricultural Extension Sector

Agricultural Extension Sector Fier On February 18, 2019 QTTB Vlora specialists conducted training with specialists and farmers of Fier Agricultural Extension Sector and farmers. In this training the following topics […]

Gjirokastra Agricultural Extension Sector.

On March 4, 2019, the training topics were developed with specialists from the Gjirokastra Agricultural Extension Sector and farmers. Topics prepared by specialists addressed issues of concern such as: Hazelnut […]

Kukes Agricultural Extension Sector

On March 6, 2019 the training topics were developed with the specialist of Kukes Agricultural Extension Sector and farmers. Influence of hazelnut cultivation forms on production quality; Vine pruning techniques […]

Lezha Agricultural Extension Sector

On 8.04.2019 QTTB specialists conducted training topics with specialists and farmers. Topics covered: The role of fertilizers and persicides in plant longevity Familiarity with the characteristics of the market varieties […]

ZHVILLIMI I FIDANISHTEVE NE SHQIPERI. NURSERY DEVELOPMENT IN ALBANIA

In the framework of institutional cooperation in the joint work for the development of the main potentials of the territory, the Agency for Regional Development 4 (RDA4) and the Center […]